Στη φυλακή δύο ακόμη ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Στη φυλακή οδηγούνται δύο ακόμη ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Ανακρίτρια ανηλίκων και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή τους μετά την απολογία τους.

Το περασμένο Σάββατο (24/12) απολογήθηκαν ακόμα 4 ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ο εφιάλτης που έζησε ο 15χρονος

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοί του, για διάστημα περίπου δύο μηνών, τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων του ασκούσε και έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Ο 15χρονος έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια ανηλίκων, με τις κραυγές του να πνίγονται μέσα στην ερειπωμένη μονοκατοικία που είχε μετατραπεί σε «σπίτι των βασανιστηρίων» για το άτυχο αγόρι.

 

 

iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content