Παυλίνα Βουλγαράκη: «Εχω υποστεί σωματική κακοποίηση»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε σε διάφορες κακοποιητικές σχέσεις. Η καταξιωμένη τραγουδοποιός ανέφερε ότι σε μια από αυτές κακοποιήθηκε σωματικά γεγονός που την ταρακούνησε και την έκανε να αλλάξει τρόπο σκέψης.

«Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα. Όμως, δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

«Στα πρώτα χρόνια οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν. Άρχισε με ψυχική κακοποίηση και έφτασε στη σωματική που αυτό είναι το χειρότερο. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τι δεν είναι αγάπη…. Η σωματική βία σίγουρα δεν είναι αγάπη. Ευτυχώς έφυγα γρήγορα. Συνέβη 2-3 φορές μέσα σε ένα δίμηνο και μου έγινε σαφές ότι έπρεπε να φύγω» εξομολογήθηκε η ίδια.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content