Θεαματικό έργο σε τρία μόλις χρόνια

Και πως να μην είναι υπερήφανος ο Βαγγέλης Καρκανάκης, όταν επι των ημερών του στην προεδρία της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ η οργάνωση πραγματικά μεγαλούργησε. Απέκτησε νέα γραφεία με καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση των μελών και φίλων του κόμματος. Από τους πιο δραστήριους πανελλαδικά προέδρους ΝΟΔΕ, οδήγησε μέσα σε απόλυτα ενωτικό και αδιατάραχτο κλίμα την παράταξη στο νομό σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Διοργανώθηκαν εκδηλώσεις και πραγματοποιήθηκαν δράσεις που για πρώτη φορά έγιναν από κομματική οργάνωση σε όλη την Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου από κομματική οργάνωση.

Και βέβαια πιστώνεται εξ ολοκλήρου σε αυτόν και στους εκλεκτούς υποψηφίους,  η πρωτοφανής συμμετοχή με εγγραφή νέων μελών στα μητρώα του κόμματος στο Νομό Ηρακλείου αλλά και η ενεργοποίηση των παλαιότερων, φθάνοντας το συνολικό των 6200 ενεργών μελών.

Και σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, είναι απόλυτα δικαιολογημένο, η υποψηφιότητά του να έχει «αγκαλιαστεί» από κορυφαία ονόματα της περιοχής, που στην αρχή τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά, αλλά και από απλό κόσμο, που πλέον έχει αναγνωρίσει το έργο του, τη μεθοδικότητά του και το χαμηλό και ενωτικό προφίλ του και αναφέρεται σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content