Συναυλία με τον Γιάννη Καράμαλη στη Μονή

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιείται συναυλία ελληνικού τραγουδιού με τον Γιάννη Καράμαλη στη Μονή Μαλεβιζίου ,την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ώρα 21.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου και του πολιτιστικού συλλόγου Μονής

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καράμαλη

Ο Γιάννης Καράμαλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα πρώτα του μουσικά ακούσματα ήταν της λαϊκής αλλά και της παραδοσιακής κρητικής μουσικής!

Η σχέση του με την μουσική ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και μέσα από την οικογένεια του αφού τα περισσότερα μέλη της είναι επαγγελματίες μουσικοί και οι γονείς του εξαιρετικά καλλίφωνοι. Στα 17 του χρόνια θέλησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ξεκινά παρέα με φίλους την δημιουργία ενός λαϊκού συγκροτήματος όπου ο Γιάννης μέσα από εμφανίσεις αρχίζει να ξεχωρίζει και δεν αργεί να δεχτεί την πρώτη του πρόταση να εργαστεί και να τραγουδήσει σε μεγάλο μαγαζί του Ηρακλείου.

Οι συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου είναι πολλές και αξιοσημείωτες όπως, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Μαριάντα Πιερίδη, Καίτη Γαρμπή, Βαλάντης, Πάνος Καλίδης, Γιώργος Τσαλίκης, Γιάννης Τάσσιος, Μιχάλης Μενιδιάτης, Ζαφείρης Μελάς, Λένα Παπαδοπούλου, Λευτέρης Μυτιληναίος, Τζένη Βάνου κ.α.

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid- 19.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content