“Κιτρίνισαν” τη λεωφόρο Κων. Μητσοτάκη

Προ ημερών, συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου “χάραξε” με άσπρο χρώμα τις θέσεις όπου επρόκειτο να στηθούν οι πάγκοι της λαϊκής αγοράς που θέλουν άρον άρον να οργανώσουν πάνω στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διακόπτοντας βέβαια την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σήμερα, άλλο συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου, βάφει με κίτρινο χρώμα τις θέσεις και γράφει καινούργια κίτρινα νούμερα δίπλα στα λευκά. Που σημαίνει ότι επιμένουν στη Λότζια να κλείσουν τη λεωφόρο Κ. Μητσοτάκη.

Τους προτείναμε να οργανώσουν τη λαϊκή μπροστά στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου ο χώρος είναι ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Φαίνεται πως αυτό, άγνωστο γιατί, δεν τους αρέσει. Θέλουν, άρον άρον, να κλείσουν ένα χρήσιμο δρόμο! Γιατί, αν κλείσει ένα τμήμα της λεωφόρου, κλείνει ολόκληρη.

Πρόκειται για ανεξήγητο πείσμα! Που επισύρει την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων από το Δήμο Μαλεβιζίου. Γιατί οι οδικές αρτηρίες δημιουργούνται για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης, όχι για να μετατρέπονται σε παζάρια!

Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή τις αντιδράσεις του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και του ίδιου του Εισαγγελέα Ηρακλείου!

Κ.Τ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ