Σφίγγει ο κλοιός για το δράστη της επίθεσης στις Κουρούνες

Ακαρπες έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής οι εκτεταμμένες έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου δράστη της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης που έγινε στην περιοχή Περάμπελα, του χωριού Κουρούνες του Μεραμπέλλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι και το στάβλο της οικογένειας των θυμάτων και άρχισε να πυροβολεί απανωτά, με κυνηγετική καραμπίνα προς την κατεύθυνση του σπιτιού. Τα σκάγια της καραμπίνας βρήκαν τον 73χρονο κτηνοτρόφο και τον άφησαν επί τόπου, τραυμάτισαν πολύ σοβαρά το 45χρονο γιό του και ελαφρότερα έναν 52χρονο. Όπως λένε αυτοί που ασχολούνται με τις σχετικές έρευνες, από θαύμα γλίτωσε η σύζυγος του 73χρονου και η κόρη του που επίσης βρίσκονταν εκεί.

Ο 43χρονος δράστης, που είναι κι αυτός κτηνοτρόφος, διέφυγε μετά το φονικό με το αγροτικό ΙΧ αυτοκίνητό του προς τα ορεινά του Μεραμπέλλου, περιοχή που γνωρίζει καλά. Πιστεύεται ότι κρύβεται κάπου εκεί, μέχρι να τον “ξετρυπώσουν” οι έρευνες της Αστυνομίας, που ξανάρχισαν με εντατικό ρυθμό από το ξημέρωμα σήμερα. Η Αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος και πιστεύεται ότι δεν θα αργήσει η σύλληψή του. Όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, είναι άτομο εριστικό και έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε διαπληκτισμούς, απλώς αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο…

 

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων, από τη μια θρηνεί την απώλεια του 73χρονου κτηνοτρόφου, κι από την άλλη αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου γιού του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου υπεβλήθη σε λεπτή εγχείρηση για να του αφαιρεθούν τα σκάγια της επίθεσης. Πρόκειται για ένα πολίτη γνωστό στην περιοχή, αφού είναι ιδιοκτήτης ταξί και δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού.

Ο δεύτερος τραυματίας της επίθεσης,ηλικίας 52 ετών, νοσηλεύεται επίσης στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content