Επανέρχεται σταδιακά το ρεύμα

Απίστευτες στιγμές έζησε η Κρήτη με το φοβερό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα. Από την πρώτη στιγμή  έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. Οι συνέπειες φάνηκαν αμέσως σε όλο το νησί, καθώς η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη.Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν άνθρωποι και σιγά σιγά το πρόβλημα αποκαθίσταται.

Σημειώνεται πως υπήρξε άμεση επικοινωνία του Χανιώτη Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, αλλά και τον πρόεδρο της ΔΕΗ.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκαν ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή και Κουκιαδάκη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης αναφέρει:

Η φωτιά στα Λινοπεράματα, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και βεβαρημένη περιοχή, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ αντιμετωπίστηκε . Ευχαριστώ τους άνδρες της πυροσβεστικής που με την έγκαιρη αντίδραση τους αποφύγαμε τους κινδύνους καθώς και τους εργαζόμενους της, που αγωνίζονται για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς δήλωσε:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ