Δημήτρη Μητροπάνου εξομολόγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το προσωπικό του αρχείο ανέσυρε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση –την Τετάρτη- επτά ετών από τον θάνατο του κορυφαίου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο κ. Ρουσόπουλος δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το βίντεο μίας συνέντευξης που είχε πάρει από τον αείμνηστο τραγουδιστή το 1999, στην εκπομπή 7+7 που είχε προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Συνόδεψε την ανάρτησή του με την εξής λεζάντα:

«Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς που έγραψε το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Με την ευκαιρία αυτή μοιράζομαι μαζί σας από το προσωπικό μου αρχείο μία από τις λίγες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, για την εκπομπή 7+7. Μου είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τον Ζαμπέτα, τη γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη, τα χρόνια των μπουάτ, τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, τον Άγιο Φεβρουάριο, τον Μάριο Τόκα, την οικογένειά του και άλλα πολλά.

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση με μεγάλο ενδιαφέρον, που αξίζει να δείτε»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ