Το κορίτσι των κρητικών διαφημίσεων

Σε μια συνέντευξη στη «ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ»

Θα την έχετε δεί σε μερικές από τις διαφημίσεις κρητικών και μη προϊόντων αλλά και επιχειρήσεων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια με το χαμόγελο της το οποίο αποτυπώνεται στον φακό,αποτελεί-κατά μια έννοια- μια «πρέσβειρα» των κρητικών επιχειρήσεων,αναφορικά με την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών .

Γνήσια Κρητικοπούλα,με Βιαννίτικη καταγωγή, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα  να συνδυάσει την εργασία της ως ‘’μπλόκερ’’ μόδας του διαδικτύου με την εργασία της σε διαφημιστικά σποτ και επιδείξεις μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ

Η ‘’ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ’’ την συνάντησε και μίλησε μαζί της για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και για την πορεία της στον χώρο της διαφήμισης.

‘’Όλα ξεκίνησαν για μένα όταν μετά της σπουδές μου στην Βιολογία σε πανεπιστήμιο στο Νιου Τζέρσεϋ  των ΗΠΑ επέστρεψα στο Ηράκλειο. Τότε ξεκίνησα δειλά να εργάζομαι ως μοντέλο επίδειξης μόδας σε τηλεοπτικά μέσα του Ηρακλείου. ‘Εκτοτε σταδιακά συμμετείχα σε διαφημίσεις Κρητικών προϊόντων και επιχειρήσεων σε έντυπα και τηλεόραση’’.

Σήμερα συνεχίζω στον ίδιο ρυθμό, κάνοντας παράλληλα προσπάθεια να στηρίζω το επιχειρηματικό μου εγχείρημα μου μέσω διαδικτύου’’.

Η Κατερίνα Πιτροπάκη μας υποδέχτηκε φιλόξενα και με αυτό το γνώριμο χαμόγελο…όπως αυτό την  γνωρίσαμε όλοι μέσω των διαφημίσεων στην τηλεόραση!

Η ‘’ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ’’ την ευχαριστεί για την σύντομη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ