Ξεκίνησε η ελπιδοφόρα κρουαζιέρα

Έχει κάθε δικαίωμα να καυχάται ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου για το σημαντικό γεγονός ότι το λιμάνι του Ηρακλείου επελέγη από την ΤUI, που το εμπιστεύθηκε ως home port για το κολοσσιαίο κρουαζιερόπλοιό της Mein Schiff 6, το οποίο αρχίζει από σήμερα Κυριακή την πρώτη σειρά κρουαζιερών, που σπάει τη μιζέρια της εποχής του κορωνοϊού.

Κάθε μια από τις έξι κρουαζιέρες που έχει προγραμματίσει το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, θα ξεκινά από το Ηράκλειο και θα διαρκεί επτά μέρες , με ενδιάμεσες στάσεις στην Κέρκυρα και τον Πειραιά.

Η πρώτη κρουαζιέρα που ξεκίνησε σήμερα, όπως και οι άλλες πέντε που θα ακολουθήσουν, πραγματοποιείται με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι 700 επιβάτες που συμμετέχουν, έφτασαν αεροπορικώς στο Ηράκλειο από τη Γερμανία με πτήσεις τσάρτερ. Από το αεροδρόμιο μετέβησαν απ’ ευθείας στο λιμάνι του Ηρακλείου, κρατώντας ανά χείρας το αρνητικό τεστ κορωνοϊού που έκαμαν τουλάχιστον 72 ώρες πριν ταξιδέψουν από τη Γερμανία.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, να μην εκδηλωθούν προβλήματα με τον κορωνοϊό, και η κρουαζιέρα αυτή να ανοίξει το δρόμο και σε πολλές άλλες.

Philipp Laage

 

Οι φωτογραφίες ειναι από το εντυπωσιακό εσωτερικό του γιγαντιαίου υπερπολυτελούς σκάφους

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ