Βρήκε ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του

Ο Θεός να τον κάνει “επικήδειο”, το λόγο που εκφώνησε χθες στη Μητρόπολη της Αθήνας, ο Γ. Γραμματέας του ΚΚΕ. Απλώς, βρήκε ευκαιρία ο Κουτσούμπας να βγάλει από μέσα του όλα τα απωθημένα των “συντρόφων” του…

Με τα όσα είπε, “αποθέωνε” δήθεν το Μίκη, λες κι ο Θεοδωράκης έχει ανάγκη από τη δική του υποκριτική “αποθέωση”. Κι έκανε πως ξεχνούσε, τις φοβερές ύβρεις, τις ειρωνείες και τους μύδρους που εκτόξευαν κατά καιρούς εναντίον του “αποθεωθέντος”, τα στελέχη και τα όργανα του ΚΚΕ, όταν ο Μίκης Θεοδωράκης είχε το θάρρος να διαχωρίζει τις θέσεις του απ’ αυτούς και να υποστηρίζει το αληθινό συμφέρον της χώρας και του λαού μας.

Αλλά, τέτοιοι ήταν πάντα, κι έτσι θα μείνουν, τα στελέχη και τα όργανα του ΚΚΕ. Τη μια μέρα “σταύρωναν” όποιο δικό τους τολμούσε να τους αμφισβητήσει, και την άλλη μέρα, ιδιαίτερα δε μετά θάνατον, τον “ηρωποιούσαν”, προσπαθώντας να κοροϊδέψουν τον κόσμο και να συγχωρεθούν από τις αμαρτίες τους.

Έτσι κι ο Κουτσούμπας χθες, απλώς ακολούθησε την πεπατημένη!

Παράλληλα, έβαλε και μια ομάδα εγκάθετων να βρίζουν από δίπλα τον Μητσοτάκη…

Έχουν την εντύπωση, τα απολιθώματα του Περισού, πως ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο. Αμ δε!.. Τουλάχιστον αυτούς, τους έχουμε μάθει καλά, απ’ έξω κι ανακατωτά!

Σχολιαστής

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content