Τρελαίνει τον κόσμο ο Παπακαλιάτης

Διθυραμβικά είναι, κάθε βδομάδα, από τους κριτικούς αλλά και το κοινό, τα σχόλια για τον “Μαέστρο”, τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Χθες το βράδυ, η σειρά και ο δημιουργός της, εισέπραξαν την απόλυτη ικανοποίηση του κόσμου, ειδικά με την σκηνή στην οποία ο Ορέστης (Χριστόφορος) και η Κλέλια βρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας. Η σκηνή ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές έγινε αντικείμενο ευρύτατου σχολιασμού στο Twitter.

Maestro111
maestro0222
maestro03333
maestro04444

Δείτε μερικά από τα σχόλια στα tweets:

#Maestro Συγνώμη αλλά η συγκεκριμένη ερωτική σκηνή ήταν η τέχνη η ίδια, ούτε να κοροϊδέψω κλασικό Παπακαλιάτη δε μπορώ. Ήταν άρτια, απίστευτα καλογυμνασμένη, σαν πίνακας ζωγραφικης. • τέχνη •

 

#Maestro τι επεισοδιαρα ήταν αυτή;; -Πόσο συγκινητική η ιστορία της Χάρις -Τι κλιμάκωση ήταν αυτή στο τέλος -Κατ εμέ το πιο καλά δομημενο επεισόδιο μέχρι στιγμής.Όλα τα κομμάτια του παζλ,παρελθόν, παρόν κ μέλλον κουμπωσαν εκπληκτικά. -υπεροχοι παραλληλισμοί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΜΟΝΤΑΖ

 

#Maestro τα είπες όλα Χριστόφορε, θυμίζεις ότι είμαστε στο 2022 κ όχι στο 40

 

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΈΧΝΗ #Maestro

 

#Maestro Έχοντας δει αισίως τρία επεισόδια μπορώ να βγάλω το καπέλο στον Παπακαλιατη. Σκηνοθετικά είναι αψεγάδιαστος, έτη φωτός από ότι άλλο παίζει στη TV αυτή τη στιγμή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content