Το “θαύμα” με την πορεία της ΔΕΗ

Όταν, πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βούλιαζε και αποχαιρετούσε την εξουσία, ετοιμαζόταν να πάρει μαζί του στο βυθό και τη ΔΕΗ, την οποία είχε εντελώς διαλύσει και απαξιώσει.

Με το που έγινε Κυβέρνηση η ΝΔ και υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος ο Κωστής Χατζηδάκης, εμείς σπεύσαμε να προβλέψουμε ότι ο Ρεθεμνιώτης πολιτικός, όχι μόνο θα διέσωζε τη ΔΕΗ, αλλά και θα της χάραζε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Δεν πέσαμε καθόλου έξω στις προβλέψεις μας αυτές. Ο Κωστής Χατζηδάκης πάλαιψε γερά και μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε ριζικά την πορεία και τη μοίρα της μισοχρεωκοπημένης ΔΕΗ, επαναφέροντάς την σε θετική τροχιά, την οποία συνέχισε με επιτυχία ο διάδοχος του Κωστή Χατζηδάκη, σημερινός αρμόδιος υπουργός Κώστας Σκρέκας.

Έτσι, βλέπουμε σήμερα τη ΔΕΗ, να προχωρεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και να ετοιμάζεται για νέα, σημαντικά αναπτυξιακά και επενδυτικά άλματα, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Τελικά, τίποτε δεν γίνεται τυχαία σ’ αυτό τον τόπο. Τα πάντα έχουν την εξήγησή τους, αρκεί να έχει κανείς καθαρό μυαλό ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει την ήρα από το σιτάρι.

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content