Το μόνο που ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό

H παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, δίδει το πράσινο φως για την έναρξη του μεταρρυθμιστικού της έργου, με τον Ελληνικό λαό να αναμένει πλέον την εφαρμογή στην πράξη των εντυπωσιακών της διακηρύξεων.

Όπως αναμενόταν, στην κυβέρνηση αρνήθηκαν ψήφο εμπιστοσύνης όλα συλλήβδην τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Την άρνηση αυτή στήριξε το κάθε κόμμα σε διαφορετική αιτιολογική βάση, που κυρίως ενδιαφέρει μόνο τα στελέχη του, τα οποία κινούνται σαν ηλεκτρόνια γύρω από τους κομματικούς πυρήνες.

Τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, άλλο πράγμα την ενδιαφέρει: Το εάν και κατά πόσον η νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της, για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την επαναφορά της χώρας σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του πείσουν ότι μπορούν να το κάνουν, ας φωνασκούν όσο θέλουν οι αντιπολιτευόμενοι.

Οι πρώτοι ενθαρρυντικοί κυβερνητικοί χειρισμοί πάντως, μας προδιαθέτουν για μια θετική και παραγωγική συνέχεια. Και αυτό δικαιολογεί απολύτως την ανησυχία και τη σύγχυση των στελεχών της αντιπολίτευσης, που ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, στη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ