Τι γίνεται με τα ηλεκτρικά λεωφορεία του Δήμου;

Περνούν οι μέρες, περνούν οι εβδομάδες, περνούν οι μήνες, και τα δυο ηλεκτρικά λεωφορεία που αγόρασε (και μάλιστα πανάκριβα) ο Δήμος Ηρακλείου,  εξακολουθούν να παραμένουν σε αχρησία (για να μην πούμε σε αχρηστία).

Κάτι είπε προ ημερών σε ένα μέσο ενημέρωσης ο Αντιδήμαρχος Γιαν. Αναστασάκης, αλλά δεν το καλοδιευκρίνισε. Και οι δημότες, που κανονικά θα έπρεπε να είναι πλήρως ενήμεροι, δεν έχουν ιδέα για το πού βρίσκεται η όλη υπόθεση.

Ακούμε να λέγονται διάφορα, στα οποία δεν θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Όπως λ.χ. ότι το ένα από τα δυο λεωφορεία έχει σοβαρά προβλήματα, ότι οι μπαταρίες τους δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των δρομολογίων που πρέπει να αναλάβουν τα δυο οχήματα οψέποτε αυτά λειτουργήσουν, κ.α.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στον κ. Αναστασάκη, αλλά και στον ίδιο το Δήμαρχο Βασ. Λαμπρινό. Και τους παρακαλούμε, να συντάξουν μια αναλυτική ανακοίνωση για να ενημερώσουν όλους τους Ηρακλειώτες, τί ακριβώς θα γίνει με τα δυο ηλεκτρικά λεωφορεία. Eπειδή σίγουρα δεν τα αγόρασε ο Δήμος για να τα κάνει κοτέτσια, να μας πουν αν τα δυο οχήματα επιτέλους θα λειτουργήσουν, πώς και πότε!

Σχολιαστής

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ