Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων λόγω του νέου κόμβου
Δεν άρχισε καθόλου καλά τη λειτουργία του ο νέος προσωρινός οδικός κόμβος που έστησαν προχθές οι αρμόδιες υπηρεσίες στο μέρος της γέφυρας προς Μαλάδες, από την πλευρά της εκκλησίας του Αη Γιάννη Χωστού. Με αποτέλεσμα, από νωρίς σήμερα το πρωί, να σχηματίζονται τεράστιες ουρές αυτοκινήτων, που αποκλείστηκαν ενώ περίμεναν να διαβούν τη γέφυρα…

Η θλιβερή αυτή κατάσταση δείχνει ότι ο τρόπος με τον οποίο στήθηκε ο νέος προσωρινός κόμβος, δεν είναι σωστός, αφού αντί να διευκολύνει, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία των οχημάτων. Πρέπει λοιπόν να προβούν αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες στις αλλαγές που ενδείκνυνται.

Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη περιοχή έχει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και θάπρεπε από χρόνια να είχε τύχει της προσοχής των αρμοδίων υπηρεσιών. Που έστω και αργά, πρέπει σήμερα να κάνουν τις αναγκαίες ρυθμισεις. Όχι όμως “στο κεφάλι του κασίδη”, όχι δηλαδή μόνο με πειράματα, αλλά με τη συνδρομή και τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, των οποίων πρέπει να ζητήσουν τις συμβουλές.

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content