Τεράστια η ευθύνη για τον ιστορικό ΟΦΗ

Αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού βρίσκεται σήμερα ο ιστορικός ΟΦΗ. Η πορεία του οποίου, τον τελευταίο καιρό, ήταν προδιαγεγραμμένο πως θα τον έφερνε στη σημερινή επισφαλή θέση.

Φταίνε πολλά γι’ αυτό. Όχι μόνο ο Γ. Σίμος, που μοιραία πλήρωσε το “μάρμαρο”. Κατά τη γνώμη μας, η βασικότερη αιτία είναι οι άδειες κερκίδες του Γεντί Κουλέ. Η απουσία του κόσμου λόγω του κορωνοϊού, στέρησε από τον ΟΦΗ τη μεγαλύτερη δεξαμενή της δύναμής του.

Όμως, οι θύρες των γηπέδων δεν προβλέπεται να ανοίξουν σύντομα για τους φιλάθλους. Ως εκ τούτου, οι υπεύθυνοι του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίσουν το αναγκαίο αντίβαρο, όσο δύσκολο κι αν είναι τούτο.

Τον πρώτο λόγο έχει πλέον ο Μιχάλης Μπούσης. Που καλείται να ανασύρει από τον Άδη την ομάδα και να της δώσει νέα πνοή ζωής.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, είμαστε σίγουροι πως ο κ. Μπούσης θα δέχεται βροχή τις πολλές και ποικίλες συμβουλές των διαφόρων “παραγόντων”. Από αυτές, πρέπει να έχει την ικανότητα να επιλέξει, χωρίς να χάνει ούτε δευτερόλεπτο, την αποδοτικότερη, την πιο σωστή. Η ευθύνη του είναι τεράστια. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις του, από τις οποίες θα εξαρτηθεί η επιβίωση της ιστορικής ομάδας, που δεν ενδιαφέρει μόνο όσους δηλώνουν οπαδοί της, αλλά το σύνολο του Κρητικού λαού.

Ένα πράγμα μόνο έχουμε εμείς, οι αδαείς, να σημειώσουμε, που θα πρέπει να έχει πάντα υπόψη του ο κ. Μπούσης. Πως ο πόλεμος (η σωτηρία του ΟΦΗ εν προκειμένω) είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε μόνο στους στρατηγούς.

Κ.Τ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ