Ταξιδιωτική οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες

Ταξιδιωτική οδηγία έστειλε το Στέητ Ντηπάρτμεντ προς όλους τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ή έχουν σκοπό να επισκεφθούν την Ελλάδα, επισείοντάς τους το ενδεχόμενο… τρομοκρατικού κτυπήματος στη διάρκεια των ερχόμενων εορτών!

Στην προώθηση της ταξιδιωτικής οδηγίας παίρνει μέρος και η Αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, που έστειλε ήδη στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ή ζουν στην Ελλάδα, ένα μέιλ στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

“Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα παραμένουν εντονότατα λόγω των συνεχιζόμενων απειλών που τίθενται από τη διεθνική τρομοκρατική οργάνωση και τα άτομα στο πνεύμα της βίαιης εξτρεμιστικής ιδεολογίας. Συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στους καταλόγους θέσεων όπως: οι χριστουγεννιάτικες αγορές, τα ταχυδρομικά είδη, τα αεροσκάφη, τα εστιατόρια των clubs, τον τόπο εργασίας, τους κόμβους μετακόμισης και άλλους στόχους που συνάπτονται από τον τουρισμό. Μετρα που πρέπει να αναληφθουν. να ασκούν πρόσθετη επαγρύπνηση σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις διακοπών, χώρους λατρείας και τοποθεσία με μεγάλα πλήθη. ελέγξτε τα προσωπικά σας σχέδια ασφαλείας. να γνωρίζετε το περιβάλλον σας. παρακολουθήστε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ενημερώσεις”.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ