Τα κροκοδείλια δάκρυα του Αλέξη

Μέχρι και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ζητήσει, με κροκοδείλια δάκρυα, όχι να διακόψει την απεργία πείνας που κάνει ο αρχιδολοφόνος και τρομοκράτης Κουφοντίνας, αλλά για να ζητήσει από την Κυβέρνηση “να αλλάξει τη στάση της”(!), προφανώς να κάνει ό,τι ζητά ο Κουφοντίνας…

Βέβαια, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια αυστηρή δήλωσή του, έβαλε τον κ. Τσίπρα στη θέση του.

Οι πολίτες όμως, που παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες, το “γλύψιμο” των συριζαίων στον Κουφοντίνα και δι΄αυτού στους κάθε λογής εχθρούς της δημοκρατίας και της έννομης τάξης, αναλογίζονται τί θα έκανε το κόμμα της σημερινής αντιπολίτευσης αν ήταν κυβέρνηση, σε ανάλογη περίπτωση. Μέχρι και σουίτα στο ξενοδοχείο της “Μεγάλης Βρετανίας” θα έκλεινε στον αρχιτρομοκράτη, τον οποίο άλλωστε, όσο κυβερνούσε, είχε φλομώσει στις άδειες. Πιο πολλές μέρες ήταν τότε εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας, παρά στο κελί του.

Αυτά αναπολούν σήμερα ο Κουφοντίνας και οι “πιστοί” του, που παριστάνουν τις Όσιες Παρθένες, “λησμονώντας” πως αυτός ο μοιραίος άνθρωπος στέρησε το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή, από 11 συνανθρώπους μας.

Σχολιαστής

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ