Τα 88 χρόνια της “ΑΝΑΤΟΛΗΣ”

Με ικανοποίηση, αλλά και με ιδιαίτερη συγκίνηση, είδαμε χθες την εφημερίδα “ΑΝΑΤΟΛΗ” του Αγίου Νικολάου, να εορτάζει τη συμπλήρωση 88 ετών από την ίδρυσή της.

Από την 25η Μαρτίου του 1932, που ίδρυσε την ΑΝΑΤΟΛΗ ο αείμνηστος Μιχαήλ Κοζύρης, μέχρι και σήμερα, η εφημερίδα εκδίδεται συνεχώς και αδιαλείπτως, προσφέροντας το αγαθό της σωστής ενημέρωσης στον διοικητικά και πληθυσμιακά ιδιόρρυθμο νομό Λασιθίου.

Να σημειώσουμε εδώ, τη στενή φιλία που ένωνε ανέκαθεν τον ιδρυτή της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με τον ιδρυτή της προγόνου μας εφημερίδας Η ΔΡΑΣΙΣ Κωνσταντίνο Καφφετζάκη, για τον πρόσθετο λόγο ότι και εκείνος είχε λασιθιώτικες ρίζες, αφού καταγόταν από τη Νεάπολη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ΑΝΑΤΟΛΗ. Όχι μόνο γιατί κατόρθωσε να επιβιώσει ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς, αλλά και γιατί σήμερα λειτουργεί απολύτως εκσυγχρονισμένη και προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες, τόσο με την έντυπη, όσο και με την ηλεκτρονική μορφή της.

Πάντα σοβαρή, πάντα υπεύθυνη και αντικειμενική, η ΑΝΑΤΟΛΗ, έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους του νομού Λασιθίου. Ευχόμαστε να συνεχίσει αταλάντευτη την ίδια πορεία, που να συνοδεύεται από αντίστοιχες επιτυχίες, για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ