Συστάσεις προς αντιπολιτευομένους
Καλή είναι η κριτική σε χειρισμούς της Κυβέρνησης, όπως βλέπουμε να την ασκεί ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Μόνο που δεν αρκεί να ασκείς κριτική σε επί μέρους θέματα. Πρέπει κι εσύ να παρουσιάσεις τις θέσεις σου λεπτομερώς, πάνω στα γενικότερα ζητήματα, ώστε να ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς πρεσβεύεις.

Η κριτική, είναι υποχρέωση της αντιπολίτευσης. Πρέπει όμως να ασκείται υπεύθυνα, και να συνοδεύεται από τις αντίστοιχες προτάσεις του κρίνοντος. Οι οποίες, προς το παρόν τουλάχιστον, στην περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη, δεν έχουν διατυπωθεί. Και, ελπίζουμε να μην καθυστερήσει πολύ η διατύπωσή τους.

Κατά συνέπεια, αυτού του είδους η αποσπασματική κριτική της αντιπολίτευσης, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως “ψάρεμα σε θολά νερά“.

Σφάλματα και παραλείψεις της Κυβέρνησης, και κάθε Κυβέρνησης, πάντα γίνονταν, γίνονται και θα εξακολουθήσουν να γίνονται. Κάποιες φορές μάλιστα, τα σφάλματα και οι παραλείψεις “προσφέρονται στο πιάτο” των αντιπολιτευομένων, όπως συμβαίνει τώρα με την περίπτωση της Αττικής οδού.

Όμως, η κακοκαιρία “Ελπίς” χτύπησε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Και, δόξα τω Θεώ, αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, οργανωμένα και με καλό συντονισμό. Αν λοιπόν η κριτική της όποιας αντιπολίτευσης επικεντρωθεί στην όντως χαώδη κατάσταση της Αττικής οδού, θα δοθεί το περιθώριο στους συμπολιτευομένους να την κατηγορήσουν ευθέως ότι “βλέπει το δένδρο, αλλά χάνει το δάσος“!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content