Συνεχίζουν οι “Μινωικές” να ταλαιπωρούν τον κόσμο

Εξακολουθούν οι ιθύνοντες των “Μινωικών Γραμμών” να κοροϊδεύουν τον κόσμο, προβάλλοντας διάφορα διαφημιστικά δελτία, με άσχετες για τα συμφέροντα του κόσμου “διακρίσεις” τους, όπως λ.χ. πως αναδείχθηκαν σε εταιρεία με την… “κορυφαία εταιρική επωνυμία” (κάτι τρέχει στα γύφτικα).

Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν και να καθυστερούν τον κόσμο, παρακάμπτοντας τα κανονικά δρομολόγιά τους και στέλνοντας τα πλοία τους στον Πειραιά μέσω… Σούδας!

Αυτό είναι, κύριοι των Μινωικών Γραμμών, που ενδιαφέρει τον κόσμο. Το δρομολόγιο και ο χρόνος που απαιτεί το ταξίδι. Είναι δυνατόν, στην εποχή μας, να ξεκινά το πλοίο από το Ηράκλειο στις 8.30 το βράδυ, και να φθάνει στον Πειραιά στις 8.10΄το πρωί; Να κάνει δηλαδή ταξίδι 12 ωρών, λες και βρισκόμαστε στην… προπολεμική εποχή; Επειδή θέλει να τα οικονομήσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Γκριμάλντι, καλύπτοντας με ένα πλοίο δυο γραμμές;

Φυσικά, οι επιβάτες των Μινωικών Γραμμών διαμαρτύρονται, αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία. Βλέπετε, οι Μινωικές απέκτησαν τώρα τον τίτλο της… “κορυφαίας εταιρικής επωνυμίας”. Τα παράπονα του κόσμου θα ακούει;

Κύριοι υπεύθυνοι της “κορυφαίας εταιρικής επωνυμίας”, να χαρείτε τον “τίτλο” σας, φροντίσετε όμως παράλληλα να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας, και να μην τους στέλνετε στον Πειραιά μέσω Σούδας!

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ