Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η ανάρρωση του Γ. Βιτώρου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η ανάρρωση του Γιώργου Βιτώρου, ο οποίος μεταφέρθηκε ήδη σε κανονικό θάλαμο της Καρδιοχειρουργικής κλινικής, αφού η εξέλιξη της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική από τους γιατρούς.

Εκεί θα παραμείνει για δέκα περίπου ημέρες προκειμένου να τον παρακολουθούν στενά οι γιατροί και ακολούθως θα πάρει εξιτήριο για το σπίτι του.

Σήμερα η αγαπημένη κόρη του Άρτεμις έκανε σχετική ανάρτηση, στην οποία αναφέρει:

“Σε ξαναβλέπω κι ο ντουνιάς δε βάνει τη χαρά μου αφού η δική σου η καρδιά ορίζει τη δικιά μου!Με απύθμενη κ απερίγραπτη ευτυχία, σας ενημερώνω ότι ο πατέρας μου βγήκε από τη ΜΕΘ κ είναι στο δωμάτιο του σε πολύ καλή κατάσταση! Στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του βγήκε νικητής κ είμαι σίγουρη ότι σε αυτό, πέρα από το Χέρι του σωτήρα μας πια κ. Γιώργου Λαζόπουλου, συνέβαλλαν η απέραντη αγάπη, οι αμέτρητες ευχές – προσευχές κ το συγκινητικό ενδιαφέρον τόσου, άγνωστου προς εμάς, κόσμου πέρα φυσικά από την συμπαράσταση των δικών μας ανθρώπων, συγγενών κ φίλων! Θα χρειαστώ πολλές ώρες για να τον ενημερώσω για όλους όσους επικοινώνησαν κ ενδιαφέρθηκαν με κάθε τρόπο για εκείνον, αυτές τις ημέρες κ σίγουρα εκείνος μετά θα αναλάβει με το δικό του τρόπο να σας ευχαριστήσει. Μέχρι τότε, θα γράψω μια μαντινάδα της Δέσποινας Σπαντιδάκη που περιγράφει απόλυτα αυτό που οι άνθρωποι του ζήσαμε από την αρχή της περιπέτειας του: Αν ήταν η αγάπη σας νερό σε κάποια βρύση ωκεανός να στέρευε ‘θελα ξαναγεμίσει! Σας ευχαριστώ όλους κ δε θα κουραστώ να γράφω ότι αυτό το “ευχαριστώ” είναι μικρό κ λίγο… Υγεία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου που απόψε είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, συγκίνηση κ χαρά!”

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ