Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας

Δεν ξέρουμε πόσο σοβαροί ήταν οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε κατά το παρελθόν, να διατεθούν… 14(!) Αστυνομικοί για τη φύλαξη του παρουσιαστή της TV Μένιου Φουρθιώτη. Αλλά, θα μου πείτε, η σοβαρότητα ανέκαθεν δεν περίσσευε σ’ αυτή τη “χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας”.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, πολλή φασαρία γίνεται για το θέμα αυτό τις τελευταίες ώρες και μάλλον δεν αξίζει να ασχολούμαστε όλοι με την συγκεκριμένη προσωπικότητα, που απ’ ό,τι ξέρουμε, κύρια απασχόληση έχει να πουλάει τσικάλια και χύτρες από τηλεοπτικές εκπομπές.

Θεωρούμε πάντως πολύ γελοίο, να διαθέτει η πολιτεία και να πληρώνει ο Ελληνικός λαός 14(!) αστυνομικούς για τη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη, όπως και του κάθε Φουρθιώτη. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που τον φυλάμε μέσα και νύχτα για να μη μας πάθει τίποτα. Είναι δεκάδες ή και εκατοντάδες οι φυλασσόμενοι για την… πολυτιμότητά τους. Κι αυτό το παράδοξο, είναι καιρός να σταματήσει!

Η παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που έδωσε εντολή να αποσυρθούν αμέσως οι αστυνομικοί από τη φρουρά του συγκεκριμένου κυρίου, κατά κάποιο τρόπο μας καθησυχάζει. Με την ευχή, να ξαναδούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ποιούς τελικά έχει υποχρέωση να προστατεύει η ΕΛΑΣ, με έξοδα του Ελληνικού λαού…

Σχολιαστής

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ