Σαν τη σεμνότητα, δεν υπάρχει!

Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε, αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι κάποια στελέχη και στελεχάκια του ΠΑΣΟΚ, “έχουν δει την ασκιανάδα τους στο νερό”, όπως λέγανε οι παλιότεροι. Και μιλούν εντελώς απαξιωτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και προπαντός για τον πρόεδρο του, τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θεωρούν “τελειωμένο” και προφανώς έτοιμο να τους καλέσει και να τους παραδώσει τα σκήπτρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Δεν ξέρω ποια κούνια κούναγε τα στελέχη και τα στελεχάκια αυτά, και από πού αντλούν αυτή την τακτική, αλλά σίγουρα όσοι έχουν τέτοιες ψευδαισθήσεις, πολύ γρήγορα θα απογοητευτούν. Ο Τσίπρας δεν είναι τόσο ευάλωτος, όσο πιθανώς νομίζουν… Ξέρει να ελίσσεται, ξέρει να αμύνεται, αλλά και να επιτίθεται.

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη το καλάμι που έχουν καβαλήσει, και ας πατήσουν τα πόδια τους πιο σταθερά στο έδαφος, πριν να είναι αργά γι’ αυτούς.

Μια ακόμα παρατήρηση, για τα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ: Τα περισσότερα από τα συνθήματα τους, παραπέμπουν στο παρελθόν, σε άλλες εποχές, που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και έχουν πάψει να συγκινούν. Αν δεν έχουν κάτι πιο σύγχρονο και πιο ουσιαστικό και ελπιδοφόρο να προτάξουν, πολύ σύντομα θα τους βαρεθούν ακόμα και οι πιο φανατισμένοι οπαδοί τους. 

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content