Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε σήμερα η Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή “10”, κάθε ημέρα εκτός της Παρασκευής.

H δημοσιογράφος είχε επιστρέψει στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν στην κρατική τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων από τη μικρή οθόνη, με την εκπομπή της πάντως να μη σημειώνει μεγάλες τηλεθεάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ”.

Στην αρχή της σεζόν πάντως, είχε γίνει συζήτηση για το μπάτζετ της εκπομπής. Συνολικά είχαν προγραμματιστεί 195 επεισόδια τα οποία θα κόστιζαν 810.000 ευρώ. Η ΕΡΤ είχε αποσαφηνίσει πως επρόκειτο για μικτή παραγωγή με κάθε επεισόδιο να κοστίζει 3.673 ευρώ.

Η συμμετοχή της ΕΡΤ ανερχόταν σε 495 ευρώ ανά επεισόδιο, ποσό που αφορούσε στην κοστολόγηση των παρεχόμενων από την ΕΡΤ υπηρεσιών, δηλαδή την παραχώρηση στούντιο, τεχνικού εξοπλισμού κλπ.

Σημειώνεται πως η Όλγα Τρέμη έχει συνδέσει εν πολλοίς την καριέρα της με το ΜΕGA. Aν αυτό έχει σχέση με την παραίτησή της, δεν θα αργήσει να φανεί…

Το ζητούμενο, κατά τη γνώμη μας, είναι να ξέρει ο καθένας και η καθεμιά, πότε πρέπει να αποχωρεί από το “σανίδι”. Αυτό πρέπει να γίνεται όταν δέχεται χειροκροτήματα, και όχι… σφυρίγματα!

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ