Οι τρελοπαντιέρες του 2015 και του Grexit

“Χαμός” γίνεται στη Βρετανία, όπου άρχισαν να κορυφώνονται οι επιπτώσεις του brexit, της εξόδου δηλαδή της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία έξοδο οι ίδιοι οι Βρετανοί είχαν αρχίσει να ξανασκέφτονται την επαύριο του αλλοπρόσαλλου δημοψηφίσματος που είχαν κάνει και στο οποίο ψήφισαν παρασυρθέντες από ανεύθυνους ηγέτες και ηγετίσκους.

Τώρα, βλέπουν τις πρώτες επιπτώσεις να αναστατώνουν τη ζωή τους. Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ είναι άδεια, βενζίνη δεν υπάρχει στα πρατήρια, εργάτες δεν μπορούν να βρούν… Και έπονται κι άλλα, χειρότερα.

Σκεφτόμαστε, με την ευκαιρία αυτή, τι θα μας είχε συμβεί, εδώ στην Ελλάδα, αν η χώρα μας έβλεπε την πόρτα της εξόδου από την Ε.Ε., όπως ήθελαν οι τρελοπαντιέρες που είχαν καταλάβει την εξουσία το 2015… Αν σε μια ολόκληρη Βρετανία συμβαίνουν αυτά που βλέπουμε σήμερα, εδώ στην Ελλάδα θα έτρωγε από την πείνα ο ένας τον άλλο!

Και το εκνευριστικότερο είναι πως, αυτοί που με την τρέλα και την ανισορροπία τους μας είχαν οδηγήσει στα πρόθυρα του Grexit, εξακολουθούν και σήμερα να προκαλούν και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας… Ενώ θα έπρεπε να είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους και να ντρέπονται να εμφανιστούν στα μάτια του κόσμου!

Σχολιαστής

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content