Οι σοφές επιλογές του Κυριάκου

Την ώρα που οι πολιτικοί του αντίπαλοι πέφτουν από το ένα οδυνηρό σφάλμα σε άλλο οδυνηρότερο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει σήμερα ένα πραγματικά εμβληματικό ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Δεν διάλεξε “λαμπερά” ονόματα στη σύνθεσή του, αλλά ανθρώπους – πρότυπα, που ωφέλησαν και ωφελούν την κοινωνία. Και τούτο, χωρίς φτηνούς ψηφοθηρικούς υπολογισμούς.

Στέλνει, έτσι, ένα μήνυμα ο Κυριάκος, και προς τα “κοράκια” της πολιτικής, που αυτές τις μέρες μας γυροφέρνουν. Ότι , εκτός από τις διχαστικές θεωρίες της τρέλας και της καταστροφής που ανταλλάσσουν, για κλειστές τράπεζες, για “Δήμητρες” και όλα τα θλιβερά και αποκρουστικά κατάλοιπα του 2015, υπάρχουν και άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν ένα λαό στο δρόμο της πραγματικής προόδου, με το προσωπικό, δημιουργικό τους παράδειγμα.

Όλες αυτές οι καθοριστικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενισχύουν κατακόρυφα τις ελπίδες ότι μετά τις ερχόμενες εκλογές, θα συνεχιστεί η αναδημιουργική πορεία που εκείνος έχει χαράξει για την πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό.

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content