Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για την ολομέλεια του Ε.Κ.
“Σημαντική η πρώτη, για το 2022, Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο”, σημειώνει σε σημερινή ανάρτησή του στο  Twitter ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως γράφει:

Σημαντική η πρώτη, για το 2022, Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Εκλέξαμε τη νέα Πρόεδρο Roberta Metsola, μια πολύ καλή φίλη της Ελλάδας, που από την πρώτη στιγμή οι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ και της ΝΔ στηρίξαμε την υποψηφιότητά της, ενώ καλωσορίσαμε τον Emmanuel Macron για την ανάληψη της Γαλλικής Προεδρίας.
– Υποδέχθηκα στο Στρασβούργο τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis με τον οποίο συζήτησα και αντάλλαξα απόψεις.
-Επισήμανα στον Γάλλο Πρόεδρο, μιλώντας παρουσία του στην Ολομέλεια, ότι με την παραλαβή των Rafale υπερασπιζόμαστε και προστατεύουμε τα ελληνικά σύνορα που είναι ευρωπαϊκά.
– Είχα συναντήσεις με εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίως, τον Πρόεδρο της Κροατίας Andrej Plenković, την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου κ.α.

Την ανάρτησή του ο κ. Μεϊμαράκης συνοδεύει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις επαφές που είχε ο ίδιος, αλλά και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που παραβρέθηκε στο Στρασβούργο για να τιμήσει τον εκλιπόντα Πρόεδρο της Ευρωβουλής Νταβίντ Σασόλι.

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content