Ο Β. Κεγκέρογλου με τους δημοσιογράφους

Mε την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου που έληξε, αλλά και της ονομαστικής εορτής του, ο βουλευτής, πρώην υπουργός και Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, είχε σήμερα το μεσημέρι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με δημοσιογράφους του Ηρακλείου, στο γνωστό “Καφέ Λυβέρης” της λεωφόρου Κνωσού.

Εξαιρετικά ευδιάθετος ο ίδιος, συζήτησε φιλικά με τους καλεσμένους του γύρω από όλα τα σημαντικά τοπικά αλλά και γενικότερα θέματα της επικαιρότητας, όπως λ.χ. το περίφημο “μεταφορικό ισοδύναμο” που βρήκε τελικά την Κρήτη εκτός… Ο κ. Κεγκέρογλου θεωρεί πάντως πως, αν όλοι οι φορείς της Κρήτης, με πρώτη την Περιφέρεια, ορθώσουν το ανάστημα που πρέπει, η αδικία αυτή θα αρθεί.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης αναλώθηκε και στην εκλογική χρονιά που ξεκίνησε, με σχολιασμό των τελευταιων εξελίξεων που φέρνουν την κυβέρνηση ένα βήμα πριν τη διάλυσή της. Ο κ. Κεγκέρογλου πάντως είναι της άποψης πως η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το Σκοπιανό, δεδομένου ότι αυτή τη φορά οι “πρόθυμοι” θα αναλάβουν τη διάσωσή της…

Για το ΚΙΝΑΛ δεν έκρυψε την αισιοδοξία αλλά και την πίστη του πως οι κάλπες, είτε το Μάρτιο στηθούν είτε τον Οκτώβριο (τον Μάιο τον… αποκλείει), θα αναδείξουν ως τρίτο ισχυρό πόλο της νέας Βουλής το Κίνημα Αλλαγής.

Eννοείται πως ο κ. Κεγκέρογλου, με τους παλαιότερους των παρισταμένων δημοσιογράφων, συζήτησε και για την πολιτική… προϊστορία της περιοχής μας, και θυμήθηκε ευχάριστα κυρίως περιστατικά από την πολύχρονη παρουσία και δράση του στα κοινά.

Τη σημερινή συνάντηση οργάνωσε και επιμελήθηκε ο στενός συνεργάτης και καλός φίλος των δημοσιογράφων Μανώλης Μπριτζολάκης.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ