Ο Πρωθυπουργός με τον Κωνσταντίνο

Με έναν ξεχωριστό επισκέπτη εμφανίστηκε σήμερα στην παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών, για τη βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την έναρξη της σύσκεψης, ο Κ. Μητσοτάκης συνέστησε στους συμμετέχοντες τον Κωνσταντίνο.

Ποιός είναι ο Κωνσταντίνος; Όχι βέβαια ο… γιός του Πρωθυπουργού, όπως θα έσπευσαν να συμπεράνουν κάποιοι. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άρτια λειτουργικός ΑμεΑ, που βρισκόταν καθ’ όλη την ημέρα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη, ακόμα και κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι ο Κωνσταντίνος ήταν μαζί του κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών και πως «σήμερα θα παρακολουθήσει όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα, για τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στη συνέχεια».

Ο Κωνσταντίνος ήταν μαζί με τον πρωθυπουργό και κατά την τακτική μηνιαία συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μια εικόνα από τη συνάντηση:

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content