Ο Πρωθυπουργός δεν θα τους κάνει το χατήρι!

Δυο υπουργοί δέχονται τον τελευταίο καιρό τις καλά ενορχηστρωμένες (ξέρουν αυτοί από τέτοια) επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αρχικά, και η Λίνα Μενδώνη στη συνέχεια.

Το πόσο αξιόλογοι και ικανοί είναι αμφότεροι, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πάντες, ιδιαίτερα δε οι… επιτιθέμενοι εναντίον τους.

Αιτίες για κριτική, υπάρχουν πάντα, για όλους. Εδώ όμως δεν μιλάμε για κριτική, αλλά για… λύσσα! Σαν λυσσασμένα σκυλιά έχουν πέσει εναντίον τους, τα πιο ακραία στοιχεία της Κουμουνδούρου (και κάποιοι “γενίτσαροι” του ΣΥΡΙΖΑ), για να τους βγάλουν από τη μέση!

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον κύριο λόγο των λυσσωδών αυτών επιθέσεων, που δεν είναι άλλος βέβαια, από την πολιτική τους προέλευση. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η Λίνα Μενδώνη, είναι Κεντρώοι πολιτικοί! Προέρχονται δηλαδή από τον χώρο που χρόνια τώρα πολιορκεί αλλά αδυνατεί να εκπορθήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ…

Αυτός είναι, για μας, ο κύριος λόγος, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να τους κάνει το χατήρι, αλλά θα στηρίξει τους δυο άριστους υπουργούς του, όπως τους αξίζει άλλωστε!

Σχολιαστής

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ