Ο Μητσοτάκης δεν ανέχεται παρεκτροπές!

Πολύ μας ικανοποίησε η άμεση και αποφασιστική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο θέμα που χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα δημιούργησαν κάποια υπερφίαλα κυβερνητικά στελέχη, που εκμεταλλευόμενα τις θέσεις που τους εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός, παρέκαμψαν τη λίστα εμβολιασμών και έσπευσαν να… φωτογραφηθούν εμβολιαζόμενοι!

Κακώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιχείρησε να καλύψει αυτές τις βλακείες. ‘Αριστα πράττων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέθεσε στην Αριστοτελία Πελώνη να αποκαταστήσει τα πράγματα και να βάλει στη θέση τους τους παρεκτραπέντες.

Αυτές οι ακατανόητες και ακατονόμαστες συμπεριφορές, επέτρεψαν σήμερα στους συριζαίους να σηκώσουν το κεφαλάκι τους από τις στάχτες και να τολμούν να κάνουν κριτική στην Κυβέρνηση! Εκεί φτάσαμε, για να βγάλουν πέντε ανόητες ψωροφωτογραφίες όσοι δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Γι’ αυτό, είμαστε σίγουροι, ο Πρωθυπουργός δεν θα αργήσει να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να συνέλθουν όσοι έχουν καβαλήσει το καλάμι. Ο Μητσοτάκης πάντως, έδωσε σήμερα ένα σαφέστατο δείγμα πως δεν αστειεύεται και δεν ανέχεται παρεκτροπές! Να το πάρουν χαμπάρι αυτό οι πάντες!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ