Ο Λ. Αυγενάκης για τον ένα χρόνο “ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ”

Ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης μας έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα για τον ένα χρόνο λειτουργίας της «ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ»:

«Συγχαίρω τους κ.κ. Κώστα και Μάνο Τριγώνη, καθώς και όλη την ομάδα του ειδησεογραφικού ιστότοπου «ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ» για τον έναν χρόνο ενεργού παρουσίας στο διαδίκτυο.

Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχετε καταφέρει να καθιερωθείτε στον χώρο της ενημέρωσης, κερδίζοντας τη στήριξη μεγάλου μέρους του διαδικτυακού αναγνωστικού κοινού, το οποίο αναγνωρίζει τις προσπάθειές σας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, έργο εξαιρετικά απαιτητικό στην εποχή των fake news.

Καταφέρατε να κερδίσετε τις προτιμήσεις του κόσμου που επιθυμεί μια ποιοτική ματιά στα γεγονότα τόσο του νομού Ηρακλείου, όσο και της υπόλοιπης Κρήτης, αλλά και ευρύτερα.

Μέσα από την αντικειμενική σας προσέγγιση και σεβόμενοι πάντα την δημοσιογραφική δεοντολογία, ενημερώνετε το κοινωνικό σύνολο για τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας, αναλύετε την είδηση, και ψάχνετε στο βάθος των πραγμάτων με στόχο την αλήθεια. 

Σας εύχομαι να συνεχίσετε απρόσκοπτα και αντικειμενικά να ενημερώνετε το συνεχώς αυξανόμενο αναγνωστικό σας κοινό με την ίδια ευσυνειδησία και ακεραιότητα, ως λειτουργοί της ενημέρωσης.

Καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο σας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ