Ο Ηγέτης αποδεικνύει τις ικανότητές του στα δύσκολα

Στις δύσκολες καταστάσεις αποδεικνύεται αν ένας Ηγέτης έχει ή δεν έχει τις αναγκαίες ικανότητες να ξεπεράσει τους σκοπέλους και τα σκυλόψαρα που εμφανίζονται στην πορεία του.

Αυτή την εποχή, η Ελλάδα πορεύεται μέσα σε πολλούς σκοπέλους (όπως ο κορωνοϊός) και καλείται να αντιμετωπίσει αιμοβόρα σκυλόφαρα (τύπου Ερντογάν).

Κι όμως, σ’ αυτές τις τεράστιες δυσκολίες, ο Ελληνικός λαός είναι ήσυχος και αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει. Έχει τη σιγουριά ότι στο τέλος, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει επιτυχώς όλες τις αντιξοότητες και  θα συνεχίσει με σταθερότητα το μακρύ ταξίδι της.

Αυτή την αισιοδοξία εξασφαλίζει στους  Έλληνες ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύτηκαν το βαρύ πηδάλιο της χώρας. Βλέπουμε όλοι, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα στις μεγάλες φουρτούνες, αποδεικνύει τα θετικά του προτερήματα και τα ηγετικά του προσόντα.

Είναι άνθρωπος που ακούει αυτούς που πρέπει να ακούσει. Όχι τους κόλακες που πάντα προσπαθούν να προσεγγίσουν την εξουσία, αλλά τους ειδικούς. Αυτούς που ξέρουν και μπορούν με τις γνώσεις τους να δείξουν το σωστό δρόμο.

Αυτό το δρόμο ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και, με αποφασιστικότητα, κάνει το παν, ώστε να κρατά το πηδάλιο της χώρας προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έπεισε τον Ελληνικό λαό, πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε όλοι, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και ήδη ακολουθούμε πιστά και απαρέγκλιτα τις ορθές υποδείξεις του.

Έτσι, είμαστε από τώρα σίγουροι πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ