Ο Αυγενάκης… ο Τράμπ και τα δημιουργικά χρόνια

Σε μια άλλη, πιο χαλαρή εμφάνιση είδαμε τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη σήμερα το πρωί, καλεσμένος στην άκρως χιουμοριστική εκπομπή «Super Breakfast Show», στο ραδιοφωνικό σταθμό Super 90.4, με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Τζίνα Στρατάκη και τον Γιώργο Μαυράκη.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τα νεανικά του χρόνια, για την μουσική που άκουγε νέος, με αδυναμία στους Pink Floyd και Dire Straits, καθώς και για τα σχολικά του χρόνια στις Μοίρες. Διανύοντας την «χρυσή» δεκαετία των 40, μίλησε για χρόνια δημιουργικά, κάποια δύσκολα, με πλούσια όμως δραστηριότητα, γεμάτα αγάπη, φίλους και οικογένεια.

 

Ο Γραμματέας της ΝΔ κλήθηκε να απαντήσει και σε πολύ ιδιαίτερες ερωτήσεις. Στην ερώτηση αν θα άφηνε τον Πρόεδρο Τραμπ να κερδίσει έναν αγώνα τένις, ο κ. Αυγενάκης αποκάλυψε πως πιθανόν δεν θα τον άφηνε, θα τον κέρδιζε για να του μπει στο μάτι, αλλά βέβαια, αν αυτό ήταν στα πλαίσια επίσημης αποστολής της Ελλάδας τότε ναι, θα τον άφηνε να κερδίσει.

 

Και επειδή ο κ. Αυγενάκης είναι πολιτικός, η κουβέντα φυσικά δεν μπορούσε να μην πάει και στην πολιτική. Ερωτηθείς για τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές που και ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ενθάρρυνε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν, ό,τι κι αν επιλέξουν. Να πάρουν θέση όμως, να αξιολογήσουν και να γίνουν μέρος της γιορτής της Δημοκρατίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ