Ο Αντώνης Σαμαράς για τον Νικήτα Βενιζέλο

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του Νικήτα Βενιζέλου.

«Ο Νικήτας Βενιζέλος υπήρξε ένας ευπατρίδης. Ήταν φίλος μου και συνυπήρξαμε πολιτικά. Ήταν ένας άνθρωπος που αγωνιζόταν πάντοτε για τα πιστεύω του, για την Ελλάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης

Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του Κρητικού πολιτικού, π.Βουλευτή Χανίων Νικήτα Βενιζέλου εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντα με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

“Ο Νικήτας Βενιζέλος, εγγονός του Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε συνεχιστής της φιλελεύθερης παράδοσης της οικογένειάς του.Ο Νικήτας Βενιζέλος, είχε αντιδικτατορική δράση και εκπροσώπησε επάξια στο Ελληνικό κοινοβούλιο την Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά, όπου διετέλεσε για πολλά χρόνια Βουλευτής Χανιών,αλλά και Αθηνών, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Βουλής.
Ως Περιφέρεια Κρήτης,εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα 

του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικόλαου Καλογερή,

για την απώλεια του Νικήτα Βενιζέλου

Ο Νικήτας Βενιζέλος, πρώην Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, εγγονός του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε αγωνιστής και υπέρμαχος της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος του, την κοινωνική και αντιστασιακή του δράση, και την αταλάντευτη προσήλωσή του στον φιλελευθερισμό. Ο Νικήτας Βενιζέλος άφησε το προσωπικό του στίγμα στην ιστορία των πολιτικών εξελίξεων της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και τη Δημοκρατία.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.    

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ