Νηπιαγωγείο Αγ. Μαρίνας και… κορωνοϊός

Καμιά φορά, είναι και η καραντίνα… “μια κάποια λύσις”, ειδικά όταν πρόκειται για έργα που σχετίζονται με τον χώρο της Παιδείας.

Για παράδειγμα: Στην παραλιακή λεωφόρο Κων. Μητσοτάκη, απέναντι στο σχολείο που λειτουργεί εκεί, δίπλα στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, εργάζονται τα συνεργεία του εργολάβου που ανέλαβε την κατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος στο οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το 1ο Νηπιαγωγείο Αγ. Μαρίνας (Τσαλικάκι).

Και ο μεν Δήμος Μαλεβιζίου έσπευσε να ανακοινώσει ότι το Νηπιαγωγείο επρόκειτο να λειτουργήσει κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα. Όμως, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, για αντικειμενικούς λόγους, αφού το έργο δεν μπορεί να είναι έτοιμο. Αρκεί να δει κανείς τις (σημερινές) φωτογραφίες, για να καταλάβει.

Στη δύσκολη αυτή κατάσταση, και για να μη φανεί ανακόλουθος ο Δήμος Μαλεβιζίου, τη “λύση” έδωσε ο… κορωνοϊός! Όπως έχουμε γράψει, μια νηπιαγωγός που υπηρετεί στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, οπότε όλοι οι συνάδελφοί της μπήκαν σε καραντίνα…

Έτσι, το 1ο Νηπιαγωγείο θα καθυστερήσει να λειτουργήσει, και ίσως μέχρι τότε ο εργολάβος προλάβει να καλύψει το υπολοιπόμενο έδαφος.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ