Να σέβονται τους εργαζομένους στην Καθαριότητα!

“Γραφειοκρατικούς” χαρακτηρίζουν κάποιοι τους λόγους, για τους οποίους παραμένουν απλήρωτα επί χρόνια, κάποια επιδόματα των ανθρώπων που εργάζονται στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου.

Εμάς, ποσώς μας ενδιαφέρουν οι λόγοι και οι αιτίες της μη πληρωμής. Μας ενδιαφέρει πως οι άνθρωποι αυτοί έχουν σήμερα αγανακτήσει!

Και, διερωτώμαστε: Άραγε, θα μπορούσαν κάποιοι από μας, να αφήσουν τη νύκτα το ωραίο και αναπαυτικό κρεββατάκι τους, και να σκαρφαλώσουν στην πίσω σχάρα ενός απορριμματοφόρου, διασχίζοντας την πόλη μέσα στην παγωνιά και μαζεύοντας τα σκουπίδια 200.000 κατοίκων του Ηρακλείου;

Τί να πουν όσοι έχουν επωμισθεί αυτό το βάρος; Πώς να αντιδράσουν σ’ αυτό το παράπονο, να γίνεται κουβέντα για 100, 200, 300 ή 400 ευρώ που δικαιούται ο καθένας τους για να πιεί λίγο γάλα και να μειώσει τους κινδύνους του βαρυτάτου και ανθυγιεινοτάτου επαγγέλματός τους;

Ουτε καν θα έπρεπε να συζητείτει ένα τέτοιο θέμα! Αν αρχίσει και συζητείται, σημαίνει πως τους εργαζομένους στην Καθαριότητα δεν τους σεβόμαστε! Και κάτι τέτοιο, δεν το θέλει ούτε ο Θεός!

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ