Να παύσουν οι υπονομεύσεις του BOAK

Είναι πολύ καλές οι πληροφορίες για τη χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ που ήρθαν σήμερα από την Αθήνα, και δημοσιεύονται στη ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ.

Οι πληροφορίες αυτές θέτουν οριστικό τέρμα στο παραμύθι που με κάθε τρόπο διέσπειραν εδώ κι εκεί οι αντιπολιτευόμενοι, ότι οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης για το σπουδαίο και απολύτως αναγκαίο αυτό έργο ήταν δήθεν στον… αέρα. Βαρεθήκαμε τον τελευταίο καιρό να διαβάζουμε “ερωτήσεις” και “επερωτήσεις” βουλευτών της αντιπολίτευσης στη Βουλή, που συνοδεύονταν μάλιστα από ισχυρές δόσεις χαιρεκακίας.

Αντιθέτως, με σταθερά βήματα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, και τις μελέτες του έργου ολοκληρώνει, και χρηματοδότηση εξασφαλίζει.

Πρέπει λοιπόν να αντιληφθούν όσοι επιμένουν να υπονομεύουν την υλοποίηση του ΒΟΑΚ για μικροκομματικούς λόγους, ότι το συγκεκριμένο έργο ξεπερνά κόμματα και πολιτικούς. Αν λοιπόν οι αντιπολιτευόμενοι δεν θέλουν να βοηθήσουν να αποκτήσει επιτέλους η Κρήτη το οδικό δίκτυο που δικαιούται, τουλάχιστον ας μην παρεμποδίζουν τα αποφασιστικά βήματα της σημερινής Κυβέρνησης. Γιατί ο ΒΟΑΚ θα γίνει, είτε το θέλουν, είτε όχι!

ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ