Αναβλήθηκαν οι προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος
Οπως γράφαμε από το πρωί, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η μεγάλη κακοκαιρία που ενέσκηψε, καλά θα κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ να αναστείλει τις διακοπές ρεύματος (για συντηρήσεις κλπ) που είχε αποφασίσε από την περασμένη εβδομάδα.

Ήδη υπάρχουν σχετικές διαμαρτυρίες, όπως λ.χ. η επιστολή που μας έστειλε προ ολίγου ο συμπολίτης κ. Λεωνίδας Γρύλλος, με το περιεχόμενο της οποίας συμφωνούμε απολύτως.

Το κείμενο της επιστολής:

Με μεγάλη απορία και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε από το έγκριτο site σας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος για συντήρηση δικτύου αύριο 25 Ιανουαρίου στην περιοχή των Καμινίων για πάνω από 8 ώρες ( 7-30 έως 4-00). Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μπορούμε να το εκλάβουμε ότι κάποιοι διάλεξαν την πιο κρύα μέρα του έτους για να κάνουν αυτές τις εργασίες αδιαφορώντας αν με αυτόν τον τρόπο θα «παγώσουν» μια ολόκληρη περιοχή.Τουλάχιστον να πραγματοποιούνταν μια άλλη μέρα με καλύτερες συνθήκες ή έστω για λιγότερες ώρες. Περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμόδιους.

Ευχαριστώ για την καταχώρηση και καλή χρονιά

Λεωνίδας Α. Γρύλλος

Αναβλήθηκαν οι διακοπές ρεύματος

Απαντώντας στο σχόλιό μας ο Διευθυντής Περιοχής Ηρακλείου της ΔΕΗ κ. Βαρδουλάκης μας γράφει τα εξής:

Όπως πάντα σε περιόδους μεγάλης κακοκαιρίας έτσι και στη παρούσα, όλες οι προγραμματισμένες διακοπές για τις  25 /1/2022 και 26/1/2022  έχουν  ήδη ακυρωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ.

 

Με εκτίμηση

 

Παύλος Βαρδουλάκης

Διευθυντής Περιοχής Ηρακλείου

Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content