Μια αναγνώριση που τους τιμά

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί η ανακοίνωση ότι ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Αντώνης Ρουτζάκης, κρίθηκε διατηρητέος, τόσο στο βαθμό του όσο και στο καίριο πόστο του.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όπως λέμε, ξέρει τι της γίνεται. Και δεν είχε κανένα λόγο να αλλάξει τον επικεφαλής της Αστυνομίας στην Κρήτη, όταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών του είναι κάτι παραπάνω από επιτυχές.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον λαμπρό αξιωματικό της ΕΛΑΣ ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, που όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε ως διατηρητέος στο βαθμό του κατά τις χθεσινές κρίσεις. Αυτό, φυσικά μας ικανοποιεί. Όπως θα μας ικανοποιήσει και η επίσημη ανακοίνωση ότι παραμένει διατηρητέος και στο πόστο του, αφού όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες προς τα εκεί συγκλίνουν.

Σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο ρόλος της Αστυνομίας είναι αναντικατάστατος. Και για να επιτελείται όπως οι ανάγκες το απαιτούν, πρέπει  οι επικεφαλής της να πληρούν όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές, αλλά και οι προσπάθειές τους, όταν είναι επιτυχείς, να τυγχάνουν αναγνώρισης, όπως συμβαίνει με τους κ. Ρουτζάκη και Σπυριδάκη.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ