Με δυναμισμό για το Μαλεβίζι

Βασικός συντελεστής της μεγάλης αναγεννητικής προσπάθειας που καταβάλλει η παρούσα δημοτική αρχή για το Μαλεβίζι, είναι ένα γνωστό για την εργατικότητα, τη σοβαρότητα και τις ικανότητές του, αυτοδιοικητικό στέλεχος.

Αναφερόμαστε στον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο. Τον άνθρωπο που έχει εθελοντικά επωμισθεί το τεράστιο βάρος εκτέλεσης όλων των έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Δήμου, υπό την καθοδήγηση και την αγαστή πάντα συνεργασία του με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη.

Χωρίς υπερβολή, ο Άρης Σαλούστρος είναι ένα φαινόμενο της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας. Αεικίνητος, γνώστης όλων των προβλημάτων, αλλά και των επιμέρους περιοχών του Δήμου του, φροντίζει και προσπαθεί, με τη φιλοτιμία που τον διακρίνει, να ικανοποιήσει τους πάντες.

Όλοι στο Μαλεβίζι μιλούν πλέον για το “τρομερό δίδυμο” Μαμουλάκη – Σαλούστρου, στο οποίο οφείλονται οι απίστευτες παραγωγικές επιδόσεις του Δήμου Μαλεβιζίου, ο οποίος κατορθώνει, μέσα σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, να παράγει έργο που ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να φαντασθούν άλλοι αυτοδιοικητικοί…

Βέβαια, οι Μαλεβιζιώτες βλέπουν, ξέρουν και είναι σε θέση να ξεχωρίζουν τους ανθρώπους που μπορούν να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της σημερινής εντυπωσιακής, ανοδικής πορείας. Γι’ αυτό και περιβάλλουν με την απόλυτη εμπιστοσύνη τους το Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και το “δεξί χέρι” του, τον ακατάβλητο Άρη Σαλούστρο!

60535622_2380945498854861_8868639563912839168_n Με δυναμισμό για το Μαλεβίζι
Με ένα τηλέφωνο διαρκώς στο χέρι, ο Άρης Σαλούστρος πασχίζει να ανταποκριθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των Μαλεβιζιωτών.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ