Κυοφορούνται εξελίξεις στο χώρο της Ακτοπλοϊας

Για νέες, σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της Ακτοπλοϊας κάνει λόγο, σε σημερινό σχόλιό της στη στήλη “dark room”, η συνήθως καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα newmoney.gr.

To δημοσίευμα παραθέτουμε στη συνέχεια, για ενημέρωση των αναγνωστών μας, σημειώνοντας πάντως ότι όσα γράφονται δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που πάντα τάσσεται κατά της δημιουργίας μονοπωλιακών καταστάσεων.

Γράφει η newmoney.gr:

 

Η στήλη αποκαλύπτει σήμερα το επόμενο deal στην ελληνική αγορά που θα ανακοινωθεί σύντομα. Λοιπόν, έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην ακτοπλοΐα και συγκεκριμένα αυτό το διάστημα διεξάγονται συζητήσεις (και μάλιστα προχωρημένες, όπως μου λένε) μεταξύ ΑΝΕΚκαι Attica Group. Είναι προφανές ότι όλο το θέμα τελεί υπό την αιγίδα της Τράπεζας Πειραιώς που έχει τα δάνεια αμφοτέρων. Οι συζητήσεις μου λένε ότι είναι ώριμες και είναι έτοιμοι να κλείσουν.

Δεν χρειάζεται κληρονομικό χάρισμα για να πεις ότι το πέρασμα της ΑΝΕΚ στην ομπρέλα του Αttica Group είναι το πρώτο πιάτο που θα σερβιριστεί σύντομα, με τα τυπικά να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του έτους. Το κυρίως πιάτο που θα ακολουθήσει το 2022 είναι η πώληση της Attica Group για την οποία πρέπει να σας πω ότι πληροφορούμαι από σοβαρές πηγές “πως κόβεται” να την αποκτήσει ο Ναπολιτάνος και αφεντικό των Μινωικών Γραμμών, Εμανουέλ Γκριμάλντι, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη σχετικές προετοιμασίες για να μπιντάρει με αξιώσεις.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content