Κραυγή αγωνίας από τους Ασκούς Πεδιάδας

Σε αθλία κατάσταση βρλίσκονται, μετά την πρόσφατη θεομηνία, οι αγροτικοί δρόμοι στην περιοχή των Ασκών Πεδιάδας. Ο φίλος αναγνώστης μας κ. Α.Β., μας έστειλε για δημοσίευση την επιστολή που ακολουθεί και το φωτογραφικό υλικό που την συνοδεύει. Εμείς με τη σειρά μας, απευθυνόμαστε στη δημοτική αρχή Μινώα Πεδιάδας και παρακαλούμε να ανταποκριθεί άμεσα στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των αγροτών της περιοχής και να επισκευάσουν το δίκτυο αγροτικών δρόμων, για να μπορέσει ο κόσμος να μαζέψει τις ελιές του.

Η επιστολή από τους Ασκούς:

Αυτή είναι η κατάσταση στον χωριό Ασκοί Δήμου Μινώα Πεδιάδας στους αγροτικούς δρόμους. Το 80% της οδοποιίας είναι αδιάβατο.

Αν σε μια βδομάδα δεν φτιαχτούν οι δρόμοι για να μαζέψουν την αυξημένη παραγωγή ελαιολάδου οι κάτοικοι θα έχουμε μεγάλη ζημιά. Περιμένουμε χιόνι με αποτέλεσμα οι ελιές λόγω διπλού βάρους θα σπάσουν.

Παρακαλώ κάνετε γνωστό στην δημοσιότητα, υπάρχει πολύ φτώχια στο χωριό. Εάν χάσουμε την παραγωγή αυτή, ο πληθυσμός θα βγει στην ζητιανιά. Είναι το μοναδικό εισόδημα. Πενήντα χιλιάδες ελιές θα μείνουν αράβδιστες. Χάνουν οι πολίτες, τα εργοστάσια, και το κράτος.

Καλό βράδυ!

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ