Και πάλι η (υποβαθμισμένη) Καθαριότητα του Κρουσώνα

Δεν έχουμε καμία διάθεση να επανερχόμαστε στα ίδια και τα ίδια θέματα, όμως όταν μας παρακινούν αναγνώστες μας, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην υποβάθμιση που παρατηρείται στον Κρουσώνα τον τελευταίο καιρό, από πλευράς καθαριότητας. Και έχουμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από υπαίθριες χωματερές που αφέθηκαν να σχηματιστούν από πεταμένα μπάζα και σκουπίδια.

Σήμερα, αναγνώστες μας από τον Κρουσώνα μας παρακάλεσαν να δημοσιεύσουμε τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει ένας καλός Κρουσανιώτης, η οποία δείχνει το λεγόμενο “Βρυσάκι” του Κρουσώνα, πνιγμένο στα σκουπίδια…

Απευθυνόμαστε λοιπόν στον υπεύθυνο για την Καθαριότητα Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου, και τον παρακαλούμε να επιληφθεί. Δεν επιτρέπεται στον Κρουσώνα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες ντροπής και υποβάθμισης!

Και, κάτι ακόμη:

Όπως αναφέρει μια άλλη ανάρτηση, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα, έγινε συνάντηση των αρχών του χωριού, “με σκοπό τη διευθέτηση ζητημάτων του πολιτισμού μας και όχι μόνο”, όπως αναφέρεται.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την εντεταλμένη Πολιτισμού Εύα Κουτσογιαννάκη Πιτσικάκη, τον αντιδήμαρχο Γρ. Φασουλάκη, τη νέα Πρόεδρο του χωριού Πελαγία Φασουλάκη και τον εφημέριο π. Δημήτρη Μερωνιανάκη.

Επειδή η Καθαριότητα αποτελεί καθρέπτη πολιτισμού κάθε τόπου, καλό είναι, οι εικονιζόμενες αρχές του Κρουσώνα, εκτός από τα πολιτιστικά δρώμενα, να αναλάβουν και κάποιες πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της Καθαριότητας του χωριού τους!

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ