Και επίσημα υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ ο Στρ. Μαγκουσάκης

Και επίσημα πλέον είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ο κ. Στράτος Μαγκουσάκης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική δήλωσή του.

Στη δήλωσή του ο Μαγκουσάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με αίσθημα ευθύνης καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία και να προσφέρω στην Μεγάλη Παράταξη μας. 

Μία Παράταξη με ιστορία, που έρχεται από πολύ μακριά και με την άξια ηγεσία του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκης ο οποίος εγγυάται ένα σπουδαίο μέλλον για την πατρίδα μας. Μια παράταξη με Αρχές και Αξίες, αμετάβλητες στο χρόνο. Που πάντα έχει στον πυρήνα της ιδεολογίας της τον Άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του.

Συνομιλώ με την κοινωνία, προέρχομαι από την κοινωνία, είμαι ενεργό μέλος της ΝΔ και γνωρίζω άριστα τα πρόβλημα της παράταξης μας στο Νόμο. Σας υπόσχομαι ότι το κόμμα μας, θα είναι πάντα δίπλα στα στελέχη του, ανοιχτό σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Προσωπικα θα είμαι πάντα δίπλα σας. Δίπλα στην καθεμιά και στον κάθε ένα από εσάς. Για να ακούσουμε τις εποικοδομητικές προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόμματος μας και της κοινωνίας.

Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Για το καλό του Ηρακλείου, της Κρήτης και της Πατρίδας μας.

Σας προσκαλώ να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.   

Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της.»είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο και πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Ποιοί στηρίζουν την υποψηφιότητά του

Ο κ. Μαγκουσάκης είναι γνωστό και καταξιωμένο τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο και πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υποψηφιότητά του στηρίζουν, μεταξύ άλλων, οι εξής:

Μανώλης Παπακαλιάτης τουριστικός πράκτορας, Θεανώ Βρέντζου πολιτευτής του κόμματος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ο πρώην βουλευτής Κώστας Μπαντουβάς, ο γιατρός, πρωην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλογου Ηρακλειου και πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Πασπάτης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, ο Αντιδημαρχος Χερσονησου Γιωργος Μπαγουράκης , η επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ηρακλείου Ειρήνη Βολιτάκη, ο Γιώργος Φασουλάκης Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η Μαρία Αντωνακάκη πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτιστικών καταστημάτων, ο Νίκος Τζώρτζογλου πρόεδρος της ΕΠΣΗ και Πολιτευτης της ΝΔ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμενος Ηρακλειου ( ΟΛΗ ) Ιωάννης Βαρδαβάς, ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Αντώνης Γρηγοράκης, ο Περιφερειακος συμβουλος, πολιτευτής Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο γιατρός Γιώργος Λυρώνης πρώην υποδιοικητής ΔΥΠΕ και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Επίσης, η υποψηφιότητα του Στράτου Μαγκουσάκη υποστηρίζεται από γνωστά στελέχη της Νεολαίας του κόμματος οπως ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιανης και η Μάνια Οικονομάκη καθώς και στελέχη των Συλλόγων Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

 

Και SMS Μαγκουσάκη

Ο κ. Μαγκουσάκης έστειλε σήμερα SMS προς τα τοπικά μέλη της παράταξης,  με το οποίο τους γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του:

ΣTPATEYMENOΣ ΣTH NEA ΔHMOKPATIA ME AIΣΘHMA EYΘYNHΣ ΣOY ANAKOINΩNΩ THN YΠOΨHΦIOTHTA MOY ΩΣ ΠPOEΔPOΣ THΣ NOΔE HPAKΛEIOY. ΣTPATOΣ MAΓKOYΣAKHΣ https://my.nd.gr/

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content