Είναι προδιαγεγραμμένο το μέλλον του ΚΙΝΑΛ…

Αν κρίνουμε από το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου στη Φώφη Γεννηματά, και τα όσα γίνονται κάθε μέρα γνωστά για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, φαίνεται πως στο ΚΙΝΑΛ έχει αρχίσει για τα καλά ο “χορός της φωτιάς” (ή του… Ζαλόγγου, με το θλιβερό τραγούδι “έχε γειά καημένε κόσμε”)!

Το πρώην ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν, οδεύει σε οριστική και πλήρη διάλυση, ή έστω προς συρρίκνωση, δεδομένου ότι οι μισοί από τους βουλευτές του στραβοκοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι υπόλοιποι ούτε να ακούσουν δεν θέλουν κάτι τέτοιο. Ακολουθεί κατά πόδας τη μοίρα της Ένωσης Κέντρου Νέες Δυνάμεις, αλλά δεν ξέρουμε τελικά ποιός θα αναλάβει το ρόλο του Γιάννη Ζίγδη…

Είναι φανερό πως η Φώφη δεν μπορεί να αντέξει αυτή την ένταση. Γι’ αυτό και παραπέμπει τη λήψη αποφάσεων στη σπαρασσόμενη. Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Βέβαια, “ο κόσμος τό’ χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι”, πως αργά ή γρήγορα, το ΚΙΝΑΛ θα ακολουθήσει “της μοίρας τα γραμμένα”.

Ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ και την κυβέρνηση, βρίσκονται νυν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι εξελίξεις επιταχύνονται. Και μάλιστα, ξέρουν οι πάντες πού θα πάει τελικά ο καθένας τους!..

Το ερώτημα είναι, γιατί ταλαιπωρούν, κατ’ αυτό τον απαράδεκτο τρόπο, τον κόσμο που έχει απομείνει σήμερα στο πρώην ΠΑΣΟΚ; Αφού ο καθένας από τους βουλευτές έχει πάρει τις αποφάσεις του!..

Είναι πάρα πολύ κακό πράγμα, να προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Γιατί τελικά, κοροϊδεύεις τα μούτρα σου!

Κ.Τ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ