Ικανοποίηση και ανακούφιση για τα σχολεία

Με μεγάλη ικανοποίηση και με ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση υποδέχεται η κοινή γνώμη την είδηση πως η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας είναι αποφασισμένη να επαναφέρει την κανονικότητα στα σχολεία που με πολλούς και διάφορους τρόπους επιχείρησε να διασαλεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές ιδεοληψίες του.

Χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση προκαλεί η γνωστοποίηση των προθέσεων του υπουργείου, πως τερματίζονται τα καραγκιοζουλούκια που καταγράφονταν τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της Σημαίας και του τρόπου επιλογής των σημαιοφόρων, που αναδεικνύονταν με… κλήρωση, λες και έπαιζαν τα παιδιά στα ζάρια και τα λαχεία την αιματοβαμμένη σημαία των προγόνων μας.

Επίσης, χαρά ικανοποίηση και ανακούφιση προκαλεί το υπουργείο που διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να καταργήσει τον αγιασμό και την πρωϊνή προσευχή, που είχε βάλει στο μάτι ο κ. Γαβρόγλου.

Ήδη, η νέα υπουργός κατάργησε την αλλαγή της ώρας έναρξης του σχολικού προγράμματος, όπως απαιτούσε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Πολύ ενθαρρυντικά σημάδια είναι αυτά, που προστίθενται στις διακηρυγμένες θέσεις της νέας κυβέρνησης για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου των μπαχαλάκηδων.

Δικαιολογημένη λοιπόν η χαρά, η ικανοποίηση και η ανακούφιση του κόσμου!

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ