Ήδη έχει αλλοιωθεί η σύνθεση του πληθυσμού μας!

 

Προσπαθεί ο κόσμος να καταλάβει τι νόημα είχε η δήλωση που έκανε χθες ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτσης, με αφορμή τη νέα θαλασσινή τραγωδία στους Παξούς, όπου πνίγηκαν 12 άτυχοι πρόσφυγες.

Ο κ. Χαρίτσης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που μίλησε για προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας από τις συνεχείς και ανεξέλεγκτες ροές προσφύγων, λαθρομεταναστών, κλπ.

Και ο μεν κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι “δεν μπαίνει σε μια κουβέντα πάνω σε νεκρούς”, επιμένοντας ότι βρίσκεται από καιρό σε εξέλιξη μια οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας.

Άραγε, η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί όλο αυτό το τεράστιο προσφυγικό και λαθρομεταναστευτικό κύμα, σαν μια… φυσιολογική και ανώδυνη εξέλιξη;

Όλοι λυπούμαστε για τις φοβερές περιπέτειες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που για διάφορους λόγους αναγκάζονται να εκπατρισθούν. Και τους συμπαραστεκόμαστε. Όμως, η παρουσία τους στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, έχει ήδη αλλοιώσει τον Ελληνικό πληθυσμό. Κι όσο περνούν οι μέρες και οι μήνες, τον αλλοιώνουν όλο και περισσότερο. Το διαπιστώνουμε αυτό στην καθημερινότητά μας, στις πόλεις και τα χωριά μας, όπου οι ξένοι κάνουν όλο και πιο αισθητή την παρουσία τους.

Αυτό, δυστυχώς, αποτελεί πλέον γεγονός, είτε αρέσει (που μάλλον αρέσει) είτε δεν αρέσει στους συριζαίους… Και δεν περιμένουμε κανένα κ. Χαρίτση να μας το επιβεβαιώσει!

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ